Verkoop binnen- en buitendienst

Office-Deals verkoopt online bedrijfsartikelen in de breedste zin van het woord. Vanwege de groei van de organisatie zoeken we een flexibele commercieel ingestelde verkoper. De werkzaamheden vinden plaats te Numansdorp waar ons hoofdkantoor gevestigd is.

 

Wie ben jij?

Als verkoop binnen- en buitendienst ben jij werkzaam in het hart van onze organisatie. Verkopen, klanten helpen en oplossingen bieden. Dat is precies wat bij jou past. Je bent een mensenmens en houdt ervan om samen te werken. Zowel met je collega’s als met klanten. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar jouw input en enthousiasme een groot effect heeft op ons gezamenlijk succes? Dan zoeken wij jou!

 

Wat ga je doen?

Jij bent hét aanspreekpunt voor onze grotere klanten en voor alle commerciële vragen. Je biedt telefonische support en handelt product specifieke vragen af. Je wordt ondersteunt door de klantenservice afdeling die de algemene klantvragen afvangen. Jij houdt je vooral bezig met klantcontact én het binnenhalen van bestellingen. Je bezoekt grote klanten indien dat nodig is én bent het gezicht van de organisatie.

 

Taken:

- Aanspreekpunt voor een selectief klantportfolio

- Ondersteunen van het verkoopproces

- Telefonische verkoop (geen cold calling)

- Offertes opstellen voor grotere aanvragen

 

Competenties

- Je bent klantgericht, onze klant staat altijd centraal.

- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

- Je bent oplossingsgericht en een teamspeler

- Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré

- Je bent leergierig

 

Persoonlijke eigenschappen

- Commerciële instelling

- Sociaal

- Energiek, tot het aanstelijke toe

- Zelfstandig

- Teamplayer

- Oplossingsgericht

 

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. Office-Deals is van oorsprong een familiebedrijf, waarbij het familie-gevoel nog altijd merkbaar is op de werkvloer. Zo is er op woensdag gezamenlijke lunch en iedere vrijdagmiddag een kleine vrijdagmiddagborrel.

Op zakelijk gebied bieden wij jou:

- Doorgroeimogelijkheden

- Flexibiliteit

- Betrokkenheid in de bedrijfsprocessen (zelfs tot aan de directie)

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha