Deze vacature is verlopen

SEA marketing specialist

Office-deals verkoopt online kantoorartikelen in de breedste zin van het woord. Vanwege de groei van de organisatie zoeken we een flexibele commercieel ingestelde medewerker. De werkzaamheden vinden plaats te Strijen waar ons kantoor gevestigd is.  

Taken

Je bent er verantwoordelijk voor dat de producten van Office Deals goed te vinden zijn via de betaalde kanalen. Onder deze verantwoording vallen onderstaande taken.

  • Opzetten en uitbouwen van ppc campagnes
  • Het monitoren van budgetten en bewaken van ROI doelstellingen
  • Je bent continu aan het testen om het maximale uit jouw campagnes te halen. Daarbij heb je volledige vrijheid.
  • Erop gebrand om nieuwe marketingkanalen aan te boren.
  • Altijd op zoek naar technische oplossingen, die jouw baan een stuk eenvoudiger maken. Hierbij sta je in nauw contact met de developers.   

Competenties

  • Uitstekende kennis van Google Adwords en Google Analytics is een vereiste
  • Communicatief en analytisch vaardig
  • Commerciële instelling en cijfermatig onderlegd
  • Uitstekende computervaardigheden
  • Zelfstandig en pro-actief

 

Hoe ziet jouw dag er uit?

Met een kop koffie start je jouw dag en bekijk je de resultaten van gisteren. Goed bezig! Door jouw aanpassingen aan de campagne lijkt het nóg succesvoller te zijn. Jij vraagt je meteen af of we dit ook niet kunnen doorvoeren voor anderen campagnes. Budget is geen probleem zolang de ROAS maar behaald wordt.

Na je analyse ga je snel aan de slag met nieuwe aanpassingen om je vervolgens voor te bereiden op je afspraak met onze accountmanager van Google. Je bespreekt de nieuwe testen en kijkt samen met Google naar de mogelijkheden om meer progressie te boeken.

Rond 12:00 schuif je aan bij de lunch en kies je een lekkere versnapering uit van Snackbar 't Pleintje. Je haalt nog een grapje uit met je collega's en maakt je hoofd even leeg van alle cijfertjes. Nu kan je met een volle batterij weer verder.

Na de lunch ga je een meeting in met een van de leveranciers om het assortiment te optimaliseren en samen te kijken waar nog kansen liggen die onbenut worden. Jij zorgt er immers voor dat hun merk online gaat verkopen! Het is alweer 4 uur. Eerst tijd voor een kopje Cup-a-Soup om vervolgens nog snel even te kijken hoe de dag is verlopen. Het beloofd weer een goede dag te worden, mede dankzij jouw inzet!

Ben je nu geïnteresseerd? Een schriftelijke sollicitatie met een korte motivatie en je CV kun je sturen via het formulier hiernaast. Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Lars via 078 202 00 00

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen