SEA marketeer

Office-Deals verkoopt online bedrijfsartikelen in de breedste zin van het woord. Vanwege de groei van de organisatie zoeken we een flexibele commercieel ingestelde medewerker. De werkzaamheden vinden plaats te Numansdorp waar ons hoofdkantoor gevestigd is. Ben jij commercieel ingesteld én de expert in performance marketing?

Hoe ziet jouw dag er straks uit?

Je start jouw dag met een heerlijke kop koffie of een bakje thee. Je bekijkt de resultaten van gisteren. Goed bezig! Door jouw aanpassingen aan de Google Shopping campagne zijn er mooie successen geboekt. Jij vraagt je natuurlijk meteen af of we dit ook kunnen doorvoeren in de andere campagnes. Het budget is nooit een probleem, zolang de ROAS maar behaald wordt. Dát is jouw kracht als performance marketeer.

Na je analyse ga je snel aan de slag met nieuwe aanpassingen om vervolgens even te bellen met onze accountmanager van Google. Je bespreekt de nieuwe bètas en kijkt samen naar de whitespots waar winst te behalen valt. Rond 12:00 schuif je aan bij de lunch en kies je een heerlijke versnapering van Cafetaria 't Pandje. Je haalt nog een grapje uit met je collega's en maakt je hoofd even leeg van alle cijfers. Zo kan je weer starten met een volle batterij!

Na de lunch ga je een meeting in met één van onze leveranciers en onze inkoper. Je kijkt samen waar het assortiment verbeterd kan worden en waar momenteel kansen onbenut zijn. Jij zorgt er immers voor dat hun merk online gaat verkopen. Dan is het alweer 4 uur. Eerst tijd voor een Cup-a-Soup om vervolgens nog even snel te kijken hoe de dag verlopen is. Het belooft weer een goede dag te worden, mede dankzij jouw inzet.

 

Taken

Jij bent verantwoordelijk voor de vindbaarheid van de producten in de betaalde kanalen. Onder deze verantwoording vallen onderstaande taken:

- Opzetten, uitvoeren en optimaliseren van online marketingcampagnes op het gebied van SEA

- Verdelen en monitoren van online campagnebudgetten en clickbudgetten voor vergelijkingssites

- Je bent continu aan het testen om het maximale uit jouw campagnes te halen. Daarbij heb je volledige vrijheid. 

- Onderhoud affiliate campagnes en het aanspreekpunt voor publishers

- Uitbreiding van het assortiment / marktonderzoek

- Altijd op zoek naar technische oplossingen, die jouw baan een stuk eenvoudiger maken

- Hierbij sta je in nauw contact met developers

 

Competenties

- Uitstekende kennis van Google Adwords en Google Analytics is een vereiste

- Communicatief en analtyics vaardig

- Commerciële instelling en cijfermatig onderlegd

- Uitstekende computervaardigheden

- Zelfstandig en pro-actief

- Je hoeft niet te kunnen programmeren, maar de logica achter de techniek snappen is een pré

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha