Open Sollicitatie

Office-Deals verkoopt online bedrijfsartikelen in de breedste zin van het woord. Vanwege de exponentiële groei van de organisatie zijn wij altijd op zoek naar zoeken we een flexibele medewerkers. De werkzaamheden vinden plaats te Numansdorp waar ons hoofdkantoor gevestigd is.

Office Deals is van oorspong een familie bedrijf en dat zorgt voor een ontspannen werksfeer. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. Iedere woensdagmiddag hebben we patat met de lunch en we zorgen er voor dat de koelkast gevuld is voor de vrijdagmiddagborrel.

Of je nu op zoek bent naar een full-time baan of een bijbaan naast je MBO / HBO studie? Of zit je in de laatste jaren van je middelbare school opleiding? Heb je net je studie afgerond? Zolang je dingen snel oppakt, je jezelf altijd voor 100% inzet en snel kan typen hebben we vast wel een positie voor je!

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een snel groeiende onderneming maar zit er net geen passende vacature voor je bij? Solliciteer dan via een open sollicitatie. We kunnen je vast wel gebruiken!

Sollicitatieformulier