Deze vacature is verlopen

Marketing medewerker

Office-Deals verkoopt online bedrijfsartikelen in de breedste zin van het woord. Vanwege de groei van de organisatie zoeken we een flexibele commercieel ingestelde medewerker. De werkzaamheden vinden plaats te Numansdorp waar ons hoofdkantoor gevestigd is.

Taken

Je bent er verantwoordelijk voor dat de producten van Office Deals goed te vinden zijn via de betaalde kanalen. Onder deze verantwoording vallen onderstaande taken.

 • Verdelen en monitoren van online campagne budgetten en click budgetten voor vergelijkingssites
 • Je bent continu aan het testen om het maximale uit jouw campagnes te halen. Daarbij heb je volledige vrijheid.
 • Onderhoud affiliate campagnes en het aanspreekpunt voor publishers
 • Uitbreiding assortiment / marktonderzoek
 • Altijd op zoek naar technische oplossingen, die jouw baan een stuk eenvoudiger maken. Hierbij sta je in nauw contact met de developers.
 • Opzetten, uitvoeren en optimaliseren van online marketing campagnes zowel op het gebied van SEA (google adwords / shopping)

Competenties

 • Communicatief en analytisch vaardig
 • Commerciële instelling en cijfermatig onderlegd
 • Uitstekende computervaardigheden
 • Zelfstandig en pro-actief
 • Je hoeft niet te kunnen programmeren, maar wel de logica achter het programmeren begrijpen.
 • Uitstekende kennis van Google Adwords en Google Analytics is een pré

Hoe ziet jouw dag er uit?

Met een kop koffie start je jouw dag en bekijk je de resultaten van gisteren. Goed bezig! Door jouw aanpassingen aan de diverse campagnes op een nieuwe categorie, lijkt het nóg succesvoller te zijn. Jij vraagt je natuurlijk meteen af of we dit ook kunnen doorvoeren voor andere categorieën. Budget geen probleem, zolang de ROAS maar wordt behaald.

Na je analyse ga je snel aan de slag met de nieuwe aanpassingen om vervolgens even te bellen met de accountmanager bij Google. Je bespreekt de nieuwe bètas en kijkt samen naar de mogelijkheden om meer progressie te boeken. Rond 12:00 schuif je aan bij de lunch en kies je een heerlijke versnapering van Cafetaria ‘t Pandje. Je haalt nog een grapje uit met je collega’s en maakt je hoofd even leeg van alle cijfertjes. De batterij is weer vol en je kan van start!

Na de lunch ga je een meeting in met een van de leveranciers en onze inkoopster. Je kijkt samen waar het assortiment verbeterd kan worden en waar de kansen onbenut zijn. Jij zorgt er immers voor dat hun merk online gaat verkopen! Dan is het alweer 4 uur. Eerst tijd voor een kopje Cup-a-Soup om vervolgens nog snel even te kijken hoe de dag is verlopen. Het belooft weer een goede dag te worden, mede dankzij jouw inzet!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Een schriftelijke sollicitatie met een korte motivatie en je CV kun je sturen via het formulier hiernaast. Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Lars via 078 202 00 00

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen