Deze vacature is verlopen

Marketing bijbaan – Ideaal voor naast je studie

Office-Deals verkoopt online bedrijfsartikelen in de breedste zin van het woord. Vanwege de groei van de organisatie zoeken we een enthousiaste medewerker die het leuk vind om samen met ons te bouwen aan de uitbreiding van het assortiment en de content van onze website naar een hoger niveau te tillen. De werkzaamheden vinden plaats te Numansdorp waar ons hoofdkantoor gevestigd is.

Taken

Je bent er verantwoordelijk voor dat nieuwe producten juist op Office Deals verschijnen. Je werkt nauw samen met je collega’s van marketing en inkoop, zodat de juiste producten voorzien zijn van de juiste content. Onder deze verantwoording vallen onderstaande taken.

  • Mooie productafbeeldingen, een uitgebreide productomschrijving die jij optimaliseert, een productvideo toevoegen. Als je klaar bent ziet het product er gelikt uit!
  • Schrijven van categorieteksten waar je in gaat op welk product geschikt is voor welke toepassing.
  • Hebben we een nieuwe productgroep? Dan schrijf je hier een blog over.
  • Is er content die je mist? Dan vraag je dit op bij de desbetreffende leverancier.

  Competenties

 

  • Je bent taalvaardig
  • Communicatief en analytisch vaardig
  • Commerciële instelling en cijfermatig onderlegd
  • Uitstekende computervaardigheden
  • Zelfstandig en pro-actief

  Hoe ziet jouw dag eruit?

Met een kop koffie start je jouw dag en heb je overleg met je collega’s van marketing en inkoop. Zij zijn laaiend enthousiast over hoe de producten er nu uit zien die je gister hebt aangepast. Goed bezig! Je trekt een plan voor vandaag en gaat enthousiast aan de slag met de nieuwe artikelen die deze ochtend geïmporteerd zijn.

Rond 12:00 schuif je aan bij de lunch en kies je een heerlijke versnapering van Cafetaria ‘t Pandje. Je haalt nog een grapje uit met je collega’s en maakt je hoofd even leeg van alle cijfertjes. De batterij is weer vol en je kan van start!

Wij vinden het belangrijk dat je resultaat van je werk ziet. Na de lunch zullen je dus meenemen in Google Analytics zodat je precies ziet wat jouw inspanningen hebben opgeleverd!

Dan is het alweer 4 uur. Eerst tijd voor een kopje Cup-a-Soup om vervolgens nog snel even te kijken hoe de dag is verlopen. Het belooft weer een goede dag te worden, mede dankzij jouw inzet!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Een schriftelijke sollicitatie met een korte motivatie en je CV kun je sturen via het formulier hiernaast. Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Lars via 078 202 00 00

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen