Deze vacature is verlopen

Inkoper / Inventory Manager

Office-Deals verkoopt online bedrijfsartikelen in de breedste zin van het woord. Vanwege de groei van de organisatie zoeken we een flexibele commercieel ingestelde inkoper. De werkzaamheden vinden plaats te Numansdorp waar ons hoofdkantoor gevestigd is.

Wie ben jij?

Inkoper zijn is niet alleen meer wat je dagelijks doet, maar onderdeel van jouw mindset. Onderhandelen, vergelijken, meedenken en deals sluiten. Dat is precies wat bij jou past. Je bent een mensenmens en houdt ervan om samen te werken. Zowel met je collega’s als met leveranciers. Wat je vooral niet gaat doen; de hele dag dagelijkse bestellingen doorzetten naar leveranciers.

Taken

  • Onderhandelen en contacten onderhouden met leveranciers
  • Uitbreiden van het huidige assortiment met nieuwe leveranciers
  • Continu op zoek naar whitespots in de markt - Monitoren en analyseren van jouw key leveranciers
  • Aanvragen van grote offertes
  • Voorraadbeheer

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de strategische en tactische inkoop van onze artikelen en alles wat daarbij komt kijken. Je hebt contact met onze leveranciers over de inkoopcondities én kijkt samen met de marketingafdeling waar kansen in de markt liggen.

Hoe ziet jouw dag er uit?

Je start jouw dag met een heerlijke kop koffie van Douwe Egberts. Je moet immers even controleren of de producten die verkocht worden wél lekker smaken. Je maakt een praatje met je collega’s en je start met het analyseren van de inkoopstatistieken. Goed bezig! Die leverancier loopt wel héél erg goed.. en dat nadat je zojuist een nieuwe palletdeal hebt gesloten. Rond 12:00 schuif je aan bij de lunch en kies je een heerlijke versnapering van Cafetaria ‘t Pandje. De leverancier die je vrijwel iedere week spreekt is een uurtje eerder gekomen en eet een patatje mee, waarna je de afspraken terugkoppelt naar de marketing.  Halverwege de middag ga je nog even sparren met de marketing over productgroepen waar nog kansen onbenut worden. De volgende dag kan jij fris en fruitig aan de slag met het zoeken van een nieuwe leverancier voor deze nieuwe productgroep! Dan is het alweer 4 uur. Eerst tijd voor een kopje Cup-a-Soup om vervolgens nog snel even te kijken hoe de dag is verlopen. Het belooft weer een goede dag te worden, mede dankzij jouw inzet!

Wat bieden wij jou?

Als inkoper bij Office Deals opereer je binnen een, van oorsprong, familiebedrijf met een open en informele sfeer. Je komt te werken in een groeiende en jonge organisatie waar wij het belangrijk vinden dat jij je kan blijven ontwikkelen. Verder bieden wij jou een marktconform salaris aangevuld met een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. 

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen